Heiloo – Zevenhuizerlaan 11 - Bekijk Woning | Kuyper en Blom Makelaars (2024)

Omschrijving

### ZEVENHUIZERLAAN 11 te HEILOO ###

Dit object heeft een inhoud van 370 m³, een gebruiksoppervlakte van 123 m² en een perceeloppervlakte van 264 m²!

Bent u op zoek naar een sfeervolle jaren dertig woning met grote tuin? Wie ziet zichzelf al wonen op een geliefde, centrale en toch rustige locatie met veel leefruimte?!

In één van de leukste lanen van Heiloo met een diversiteit aan prachtige woningen, gelegen op korte afstand van het centrum Heiloo met winkelcentrum ’t Loo en het NS-station treft u deze 2-onder-1-kapwoning.

Via de entree stapt u de hal binnen met toiletruimte, trapkast met kelderruimte en trap naar boven. Vanuit daar komt u verder in de uitgebouwde woonkamer.

De woonkamer is een heerlijk doorzonvertrek en heeft een praktische indeling. Het zitgedeelte is in open verbinding met de achterkamer en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een riant bankstel. Een heerlijke plek om tot rust te komen! Aan de achterzijde is genoeg ruimte voor een eettafel en hier geniet u van veel daglichttoetreding mede door de lichtkoepel in de aanbouw. Aan de achterzijde zijn openslaande tuindeuren geplaatst, waardoor u bij de eerste zonnestralen uw tuin bij uw woonkamer kunt betrekken!

De moderne keuken is gesitueerd aan de achterzijde. Er is genoeg kastruimte en inbouwapparatuur aanwezig zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. Ook hier is een lichtkoepel geplaatst voor extra lichtinval.

Aansluitend is de praktische bijkeuken met een wastafel. Hier bevinden zich tevens de wasmachine- en drogeraansluiting, een ruimte voor extra voorraad en een deur naar de tuin. Zo kunnen ook natte jassen en schoenen netjes worden achtergelaten.

Op de 1e verdieping treft u de overloop met een bergkast, 2 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel en een houten vloer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur naar het balkon, een opbergkastje en ook een houten vloer.

In de badkamer start u de dag fris op of spoelt na een drukke dag het wel en wee van u af om vervolgens rozig en voldaan in bed te stappen. Hier kunt u gebruik maken van de douche, een ligbad en een wastafel. Ook zijn er twee ramen aanwezig voor natuurlijke ventilatie.

Een vaste steile trap brengt u op de 2e verdieping, alwaar zich een 3e slaapkamer met dakraam en de opstelling van de c.v. ketel bevinden. Er zijn knieschotten aanwezig, hier kunnen de kerstspullen, koffers en overige seizoengeboden items worden opgeborgen.

Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want in de achtertuin ervaart u rust, privacy en ruimte. U hoort de vogels en het geruis van de bladeren van de vele boomsoorten die rondom de woning aanwezig zijn. De situering is het noorden, maar door de diepte en vrije ligging kunt u vanaf ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds van de zon genieten. U heeft de keuze voor een zon- of schaduwplek. De tuin is praktisch aangelegd met een terras, bestrating, diverse seizoensgebonden beplanting en geeft toegang tot het tuinhuis. Aan de westzijde van de woning kunt u via een achterom ook de tuin bereiken.

Dit tuinhuis kan prima dienen als gastenverblijf, kantoorruimte, chillruimte of hobbyruimte. Het tuinhuis heeft een inpandig afgesloten berging en is de ideale plek om te klussen en om uw klus- en tuingereedschap op te bergen. Ook is er een veranda aanwezig. Wanneer het weer iets minder aangenaam is, kunt u toch van het buitenleven genieten.

De auto kunt u te alle tijden parkeren op openbare plekken in de straat.

Centraler wonen dan hier kan bijna niet. Het voorzieningenniveau van Heiloo is van hoge kwaliteit: vele winkels met leuke fashionmerken, gezellige horecagelegenheden, speciaalzaken, diverse scholen, treinstations en sportfaciliteiten maken de plaats zeer geliefd.

Even uitwaaien onder het genot van de vrije natuur? Hiervoor heeft u het Heilooer bos en Het Maalwater binnen handbereik. Genoeg te beleven voor jong en oud!

Gaat u liever iets verder op pad? De grotere steden zoals Alkmaar (15 fietsminuten), Haarlem en Amsterdam bevinden zich op enkele tientallen kilometers van Heiloo en zijn eenvoudig met auto of openbaar vervoer te bereiken. Ook het strand en de duinen liggen op fietsafstand van de woning.

Kortom: dit is een onderscheidende en interessante woning! Wie ziet zichzelf al wonen in deze heerlijke buurt nabij alle gemakken van het dorp? Kom snel kijken!

Bijzonderheden:

2-onder-1 kapwoning in geliefde woonomgeving
3 slaapkamers
Eikenhouten vloer op de begane grond en eerste verdieping
Veel lichtinval in achterkamer dankzij lichtkoepel
Veel lichtinval in keuken dankzij lichtkoepel
Vloerverwarming in de badkamer
Houten tuinhuis met veranda en dubbel stopcontact
Zonnige tuin op noorden
Tuinverlichting
Waterpomp met bronbemaling
Dak tuinhuis is lek
Meterkast 5 groepen met aardlekschakelaar
C.v. ketel Intergas, bouwjaar 2018
Gelegen in een rustieke en bosrijke omgeving, op korte afstand van winkelcentrum ’t Loo, bushalte, NS station en basisscholen
Kindvriendelijke woonomgeving
Binnenstad van Alkmaar, strand, zee en duinen op ca. 15 minuten afstand
Op ca. 35 minuten rijden van Amsterdam
Op ca. 35 minuten met de trein van Heiloo -> Amsterdam
Nabij allerlei openbare voorzieningen

INHOUD: CA. 370 M³

GEBRUIKERSOPPERVLAKTE:

WOONOPPERVLAKTE: CA. 100 M²
OVERIGE INPANDIGE RUIMTE: CA. 6 M²
GEBOUWGEBONDEN BUITENRUIMTE: CA. 2 M²
EXTERNE BUITENRUIMTE: CA. 15 M²

PERCEELOPPERVLAKTE: 264 M²

Heiloo – Zevenhuizerlaan 11 - Bekijk Woning | Kuyper en Blom Makelaars (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6302

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.