Bedste Valheim Server Hosting: Omkostninger og krav gennemgået (2024)

Valheim er et overlevelsesspil i åben verden med et vikingetema, der nogle gange kan være krævende for hardwaren. Ligesom Minecraft samler spillere her ressourcer, bygger strukturer og gør sådan noget. Dette kan dog hurtigt blive frustrerende, hvis det ikke vælges smart. I denne artikel vil vi se nogle af de bedsteValheim Server Hostingløsninger, der kan maksimere Valheim-spiloplevelsen.

Hvis du leder efter den bedste og mest rimelige Valheim-serverhosting, så slå op på navnene nævnt nedenfor:

  1. GTX spil
  2. Apex hosting
  3. ShockByte
  4. ScalaCube
  5. Sparked Host

Husk, at priserne nævnt i guiden kan variere på grund af rabatter og andre faktorer, da det helt afhænger af udbyderen.

1] GTX Gaming

Bedste Valheim Server Hosting: Omkostninger og krav gennemgået (1)

GTX Gaming er en af de dedikerede gaming-hosting-servere, der udtrykte deres dedikation gennem en omfattende suite af funktioner, robust sikkerhed og brugervenlige løsninger. Det pakker en mangfoldig portefølje på over 130 spiltitler og servertilstedeværelse på 20 globale lokationer.

Den har en øjeblikkelig serveropsætning, DDoS-beskyttelse af GTT, avanceret hardware og minimale forsinkelser for en problemfri spiloplevelse. Dataene opbevares sikkert med automatiserede backupløsninger, og brugerne vil have fuld kontrol over deres serverfiler på grund af fuld FTP-adgang. Yderligere hukommelse koster dog ekstra. Til en pris af $12,17 tilbyder denne mobilvenlige server-hosting med kontrolleret panel 8 GB lagerkapacitet med 10 slots.

2] Apex-hosting

En amerikansk-baseret virksomhed, Apex Hosting er en anden top-notch virksomhed med en ekspansiv global tilstedeværelse på tværs af flere serverplaceringer.

For at give en optimal spiloplevelse tilbyder denne serverhosting minimal latenstid, førsteklasses kundesupport og en bred vifte af videospil bortset fra Valheim, såsom Minecraft, Rust og Conan. Fuld FTP-serverfiladgang, automatiske opdateringer og sikkerhedskopier, robust DDoS-beskyttelse og hurtig opsætning er nogle andre faciliteter involveret i denne pakke.

Dette Linux-baserede operativsystem garanterer pålidelighed. Dedikerede IP-adresser er dog en ting, der ikke vil blive angivet her. Ellers tilbyder Apex Hosting muligheder skræddersyet til at imødekomme forskellige behov og præferencer. De har en budgetvenlig mulighed til $7,49 om måneden, inklusive 2 GB hukommelse, ubegrænset lagerplads og slots. Så er der mid-tier-planen til $11,24 og top-tier til $14,99. Den første tilbyder 3 GB hukommelse, og den sidste med 4 GB hukommelse med ubegrænset lagerplads og slots.

3] ShockByte

Bedste Valheim Server Hosting: Omkostninger og krav gennemgået (2)

ShockByte behøver muligvis ikke en introduktion, da det har været derude i et stykke tid nu. Platformen er kendt for multiplayer-spil, der omfatter populære titler som modderede Minecraft, ARK, Rust og mange flere. De sikrer en omfattende og problemfri spiloplevelse med funktioner som DDoS-beskyttelse, komplementært underdomæne, fuld FTP-adgang og automatiske daglige sikkerhedskopier og opdateringer.

Derudover kan ShockByte prale af en række højtydende servere med specifikationer, der inkluderer NVMe SSD-lagring konfigureret i RAID 1, og CPU'er med turbo-clock-hastigheder, der når 4,00 GHz. Priserne henvender sig til forskellige præferencer, da de har en månedlig plan, der starter ved $14,99 pr. måned, der inkluderer 4 GB hukommelse, ubegrænset lagerplads og 10 pladser. Alt i alt er dette en must-have mulighed på din liste, når du leder efter Valheim serverhosting

4] Værtskader

Host Havoc tilbyder en omfattende række funktioner, såsom robust DDoS-beskyttelse til uafbrudte og sikre servere, nem FTP og filhåndtering til at administrere dem. Begge disse funktioner gør hele processen med at uploade, ændre og overføre spilfiler og data meget mere luftig.

For nem transformation tilbyder Host Havoc et TCAdmin V2 kontrolpanel med en øjeblikkelig serveropsætning, så brugerne ikke behøver at vente. NVMe SSD-drevne servere sikrer en lynhurtig ydeevne og kan parret med high-end hardware helt sikkert booste spiloplevelsen.

Denne serverhosting tilbyder også et komplet Stream-værksted og kan blive din i en fleksibel prisklasse. Her kan brugere starte for kun $15 pr. måned, med mulighed for at betale $1,50 pr. slot. Det giver også en rabat på 5%, 8% eller 12%, hvis brugerne vælger henholdsvis kvartalsvise, halvårlige eller årlige planer. Sammen med dette inkluderer hukommelsesmuligheder enten 64 GB eller 128 GB RAM, med rigelig lagerplads, der spænder fra 50 GB til 60 GB og 10 slots til at rumme spillefællesskabet.

Læs:Valheim Dedikeret Server afbrudt eller kunne ikke oprette forbindelse

5] Overlevelsesservere

Bedste Valheim Server Hosting: Omkostninger og krav gennemgået (3)

Survival Servers er en gave til folk, der lige har startet denne satsning på gamerserverhosting. Den indeholder et brugervenligt kontrolpanel med et arsenal fuld af klassiske titler, inklusive Valheim, Minecraft, Terraria, 3 Days to Die osv.

Her vil en bruger ubesværet konfigurere og justere indstillinger og have magten til at installere servermods. Det er nemmere at administrere Valheim-serveren, da denne understøtter .fwl- og .db-filerne sammen med komplet FTP og indbygget filhåndteringsadgang, hvilket gør Survival-servere til den bedste handel.

Discord server Manager Bot, effektiv datasikkerhed, Valheim plus mode kompatibilitet og hurtige opsætningsmuligheder oser af en atmosfære fuld af bekvemmelighed og tilpasning for brugerne. Prisen for at få denne virker moderat, da den kun koster $14 om måneden, så tjek dette op.

Forhåbentlig kan du finde en god Valheim-serverhosting fra listen nævnt ovenfor.

Læs:Sådan downloades og installeres Valheim Plus Mod på Windows PC

Hvor populær er Valheim på Steam?

Valheim har været et massivt hit, et utroligt populært spil på Steam siden det blev udgivet i februar 2021. Dette spil har fået en massiv spillerbase og høstet overvældende positiv kritik fra både spillere såvel som kritikere. Valheim er en spilverden, der lægger vægt på overlevelse, udforskning og håndværkselementer, ligesom Minecraft. Hvis du er fan af Minecraft og vil prøve noget andet, men i samme verden, så prøv nogetAlternativer til Minecraft Sandbox.

Læs:Bedste gratis Steam-spil til Windows PC

Skal jeg køre Valheim på min egen server?

Det er nødvendigt at tjekke flere faktorer, før du kører Valheim på en personlig server, da det nogle gange ikke garanterer en bedre spiloplevelse. Teknisk ekspertise hardwarekapaciteter og specifikke spilbehov er nogle nøglepunkter, der skal undersøges omhyggeligt, før du beslu*tter dette.

Læs også:Bedste VALHEIM Mods at downloade og installere

Bedste Valheim Server Hosting: Omkostninger og krav gennemgået (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5390

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.